Master PRO

Master PRO -skärgårdsbornas favorit

Master PRO är kända för att leverera riktiga aluminiumbåtar, kraftiga, oömma och i det närmaste underhållsfria. Produktion och utveckling sker i Sankt Petersburg med stort inflytande från oss och andra återförsäljare. Master PRO har funnits på den svenska marknaden sedan 2001 med över 700 levererade båtar runt om i Sverige.

Båtarna är tillverkade i 100% aluminium och är väl anpassade för såväl yrkesanvändning, transport som fritidsaktiviteter. Designen fokuserar på praktiskt användande, smarta lösningar och robust konstruktion. Aluminiumtjocklek från 3 till 6 millimeter tjock beroende på model. Väl tilltaget överallt!

Riktiga aluminiumbåtar helt enkelt.

NYHET 2019

En av årets nyheter är Master PRO 530 F en renodlad fiskebåt utvecklad av professionella sportfiskare. Unik fiskebåt helt i aluminium!

En nyhet till är att båtarna får ny modellbeteckning, en som anger båtens längd. Exemplevis ändras Master PRO 470 till Master PRO 500 osv. Skillnaden är att den nya beteckning anger total längd av båten och inte skrovlängd. Detta för att lättare kunna jämföras med andra märken.