Master PRO

Master PRO -skärgårdsbornas favorit

Master PRO är kända för att leverera riktiga aluminiumbåtar, kraftiga, oömma och i det närmaste underhållsfria. Produktion och utveckling sker i Sankt Petersburg med mkt inflytande från oss återförsäljare och användare. Representation har funnits på den svenska marknaden sedan 2001 med över 700 levererade båtar runt om i Sverige.

Tillverkade till 100% i aluminium är båtarna väl anpassade för såväl yrkesanvändning, transport som vid fritidsaktiviteter i, på och vid vatten. Designen är med fokus på praktiskt användande, smarta lösningar och robust uppbyggnad. Aluminiumtjocklek från 3 till 6 millimeter tjock beroende på model. Väl tilltaget överallt!

Riktiga aluminiumbåtar helt enkelt.

NYHET 2019

En av årets Nyheter är Master PRO 530 F en renodlad fiskebåt utvecklad av professionella sportfiskare. Unik fiskebåt helt i aluminium utan plast!

En nyhet till är att båtarna får ny modellbeteckning, en som anger båtens längd. Exemplevis ändras Master PRO 470 till Master PRO 500 osv. Skillnaden är att den nya beteckning anger total längden av båten och inte skrovlängden. Detta för att lättare kunna jämföras med andra märken.