Evinrude

Med en Evinrude E-TEC behöver du inte kompromissa. Du får ett högre vridmoment, snabbare acceleration och högre toppfart förpackat i en tuff design, samtidigt som du vet att din Evinrude E-TEC är skonsam mot naturen. Kan det bli bättre? 

E-TEC släpper ut minimalt med miljöfarliga ämnen men har också både låg vikt och låg förbrukning. I test efter test vinner E-TEC i vridmoment, styrka, bränsleekonomi m.m. i hård konkurrens med 4-takts motorer. Med 3-5-års serviceintervall ger det mer tid på sjön, de lägsta servicekostnaderna samt med 15% lägre bränslekostnader den bästa totalekonomin! svårt att överträffa!

Besök Evinrudes hemsida för ytterligare information.

Kontakta oss för mer information eller en offert på ny Evinrude "Monterad och Klar". 

Du kan även besöka vår Blocket butik där du alltid finner det senaste erbjudanden. 

Evinrude G2 E-TEC är den senaste generationen av högpresterande utombordsmotorer från 150 - 300 hk. Med fem (5) års serviceintervall (eller 500 timmar) och automatiskt inbyggt vinterkonserveringsprogram som ger dig både mer tid på sjön och minimala servicekostnader. Möjlighet att få en egen matchande design på motorkåporna som höjer intrycket på din båt.

Designa din egen kåpa HÄR

Evinrude G1 E-TEC är idag en pålitlig körmaskin med tre (3) års serviceintervall (eller 300 timmar) och automatiskt inbyggt vinterkonserveringsprogram som ger dig mer tid på sjön och en lägre servicekostnad tillsammans med 15% lägre bränslekostnad och låga utsläpp ett slagkraftigt alternativ.