Zodiac

Zodiac - världsledande på gummibåt och RIB!

Med långt över en miljon sålda båtar över hela världen är Zodiac den absolut största producenten av RIB och gummibåtar. Genom kontinuerlig forskning och utveckling utrustas båtarna med den senaste teknologin.

Störst och först.

Zodiacs första gummibåt såg dagens ljus på 30-talet då prototypen av uppblåsbar gummibåt uppfanns som transport för militären. Allt sedan dess har Zodiac varit den ledande tillverkaren av uppblåsbara gummibåtar. Läs mer på Zodiacs Hemsida.

Zodiac är inte bara den största och äldsta men också den mest innovativa tillverkaren av gummi- och ribbåtar i världen och förnyar sig ständigt. Den senaste Zodiac Open 5.5 och 7 är ett bevis på att man leder utvecklingen med många smarta lösningar på förvaring, skrov, extra utrustning m.m. som saknas hos många andra av konkurrenterna. Den patenterade fastsättningen av tuberna gör att ett tubbyte tar bara 3 timmar. Detta möjliggör att du enkelt kan byta både mellan PVC/Hypalon och kulör på tuben snabbt och enkelt. Helt enkelt innovativt.

Zodiac erbjuder allt från de små gummijollarna i Cadet-serien och de klassiska modellerna Pro och Open till cruisingmodellerna N-ZO, Medline och Yachtline i olika storlekar.  För dig som söker båtar med pålitlig elektrisk drift finns modellerna eJet och eOpen. Kombinera din RIB efter tycke och smak; svarta, ljusgråa/mörkgråa, röda eller vita tuber till ett grått eller vitt skrov- Välj själv, Zodiac har det! 

När du väljer en Zodiac så får du inte bara valfriheten utan också en båt som har en välbeprövad konstruktion och kvalitet - KEEP EXPLORING

Zodiac-modeller från RMSC Marin

Vi kan RIB!

N-ZO

En ny unik serie RIB-båtar där världsledande funktion har kombinerats med innovativ italiensk design av Vittorio Garroni. En generös höjd på friborden och de S-formade tuberna ger cockpit en bekväm och ombonad känsla både för passagerare och förare. Den unika däcksutformningen och den hårda nosen gör ombordstigning både enkel och praktisk.

Denna RIB är speciellt framtagen med fokus på optimalt utrymme och komfort ombord och lovar en behaglig upplevelse på vattnet.  

Finns i två olika storlekar och flera färger.

Läs mer...

Medline

Detta är en serie RIB-båtar med fokus på bekväma och behagliga dagsutflykter med familj och vänner. Med unikt utformat skrov och säten designade för både säkerhet och komfort erbjuder denna RIB en stabil och säker färd såväl i vackert väder som i orolig sjö. De generösa utrymmena möjliggör plats för ett stort antal passagerare och den U-formade bakre soffan kan enkelt konverteras till relaxyta och kompletteras med targabåge och soltak för ett skönt solskydd under varma dagar. 

Medline är helt enkelt designad för din kompromisslösa njutning och samvaro på vattnet.

Finns i flera olika storlekar och färgkombinationer. Läs mer...

Pro

Detta är den populära serien RIB-båtar för fiske, dykning, professionell användning eller nöjesåkning som du enkelt anpassar efter just dina behov. De avtagbara tuberna gör underhållet enkelt och det går att kombinera färger, olika skrov och utformningar av sittplatserna beroende på önskat användningsområde.

Den flexibla däcksplattformen möjliggör montering av konsol och sittplatser på flera olika ställen och du kan enkelt växla förarplatsen mellan sittande och stående körning. 

PRO är RIB-en för dig som själv vill kunna utforma din upplevelse på sjön.

Finns i flera olika storlekar. Läs mer...

Open

Med en omsorg om både design och funktion intill minsta detalj är denna RIB den perfekta crossovern för både sjösport, utflykter och solbad. Tack vare sitt V-formade skrov och optimala däcksplan för rörelse erbjuder den en exceptionell komfort och säkerhet ombord. 

De stora förvaringsutrymmena under sätena erbjuder plats för förvaring av allehanda sportutrustning och däcksplanet kan enkelt ställas om mellan fler sittplatser eller öppen yta, allt utifrån dina aktuella behov för dagens utflykt.

Finns i flera olika storlekar och färger. Läs mer...

Yachtline

Denna serie kompakta RIB-båtar är speciellt utformade för enkel förvaring på däck eller fly bridge utan att göra avkall på bekvämlighet och sittplatser. Det unika skrovet med integrerade "vingar" har designats för att kunna användas med de mest kraftfulla 4-taktsmotorerna.

Kombinationen mellan snygg design och bred funktionalitet gör den till den perfekta partnern till din Yacht.

Finns i flera olika storlekar och färger. Läs mer...

eJet

100% elektrisk: Ingen olja, inget bränsle, minimalt underhåll.

Med jetmotor från världsledande Torqeedo och den senaste batteritekniken från BMW, lyckas Zodiac eJet kombinera god fart med lång räckvidd. De högkvalitativa Neoprentuberna och ihopfällbara sätena från Serge Ferrari med handsydd ytfinish på dynorna ger eJet en högklassig och praktisk känsla.

Läs mer...

eOpen

Den första serien med 100% elektriska utombordsmotorer från Torqeedo.

eOpen är flexibel och med sin kompakta storlek och ytgående motor idealisk för att utforska annars svåråtkomliga platser. Den helt tysta motorn gör din båtfärd till en unik upplevelse.

Elmotorerna från Torqeedo har en kapacitet på ungefär en timmes färd i maximal hastighet och ger dig en underhållsfri framdrivning med långsiktig ekonomi.

Finns i flera olika storlekar och utföranden. Läs mer...

Cadet

Zodiacs serier av gummijollar är världsledande inom både kvalitet och hållbarhet. De högkvalitativa materialen och unika svetstekniken ihop med den praktiska designen ger dem, trots sin lätta vikt, god stabilitet och en anmärkningsvärt hög lastförmåga. 

Finns i fem olika serier med varierande utföranden och flera storlekar.

Läs mer...