Zodiac

Zodiac - världsledande på gummibåt och RIB!

Med långt över en miljon sålda båtar över hela världen är Zodiac den absolut största producenten av RHIB och gummibåtar. Genom kontinuerlig forskning och utveckling utrustas båtarna med den senaste teknologin.

Störst och först.

Zodiacs första gummibåt såg dagens ljus på 30-talet då prototypen av uppblåsbar gummibåt uppfanns som transport för militären. Allt sedan dess har Zodiac varit den ledande tillverkaren av uppblåsbara gummibåtar. Läs mer på Zodiacs Hemsida.

Zodiac är inte bara den största och äldsta men också den mest innovativa tillverkaren av gummi- och ribbåtar i världen och förnyar sig ständigt. Den senaste Zodiac Open 5,5 och 7 är ett bevis på att man leder utvecklingen med många smarta lösningar på förvaring, skrov, extra utrustning m.m. som saknas hos många andra av kollegorna. Den patenterade fastsättningen av tuberna gör att ett tubbyte tar 3 timmar vilket möjliggör att du enkelt kan byta både mellan PVC/Hypalon och kulör på tuben snabbt och enkelt. Helt enkelt innovativt.

Zodiac erbjuder allt från Classic modellen av gummibåt, Pro, Open till cruising modellen Medline i olika storlekar för olika behov så valfriheten är stor. Svarta, ljusgråa/mörkgråa, röda eller vita tuber, till ett grått eller vitt skrov - välj själv. Zodiac har det!

När du väljer en Zodiac så får du inte bara valfriheten utan också en båt som har en välbeprövad konstruktion och kvalitet - KEEP EXPLORING

Zodiac modeller 2019 från RMSC Marin

Vi kan RIB

NYHET 2019

Zodiac Mini OPEN 

De nya Mini OPEN modellerna hade världspremiär 2021 

En liten RIB med stor potential

Läs mer

Zodiac PRO

2017 lanserades en ny PRO serie utvecklad att möta marknadens nya krav på flexibilitet.

Läs mer

NYHET 2021

Zodiac Medline

Medline - för njutning och bekvämlighet som inte bränner. Kolla in modellerna från 500 till 850

Läs mer

Zodiac Pro Open 650 Ultimate

En klassiker - skrovet som passar i alla vatten världen över, beprövat

Läs mer

Zodiac Classic

Båten som deltagit på flest expeditioner världen över sedan tidigt 50-tal - ORIGINALET

Läs mer

Zodiac Cadet

Dingen med kvaliteten och hållbarheten som alla tillverkare vill  nå - dyrare men bäst.

Läs mer

I vår Blocket butik finner du alltid det senaste erbjudandet