Ingen har ett mer tillförlitligt, kraftfullt och effektivt sortiment av utombordsmotorer än Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro, och Jet. Med årtionden av innovation och ledarskap i bakfickan är Mercurys utombordare byggda för att ge allt och tillhandahålla legendarisk prestanda som drivs av framåtskridande teknik. 

Besök Mercury hemsida för ytterligare information.

Kontakta oss för mer information eller en offert på ny Mercury "Monterad och Klar". 

Verado 600 hk7,6 liter V12

Mercury bygger vidare på Verado®-motorserien med ny, banbrytande motorprestanda som ger den mest ultimata och lyxigaste båtupplevelsen någonsin. Med den orubbliga kraften från en V12-motorenhet har Verado-utombordaren med 600 hk extraordinär räckvidd och prestanda, så att du kan ta dina båtäventyr till nya destinationer. Revolutionerande framsteg inom styrning och kontroll har möjliggjorts genom utombordarsegmentets första styrbara växelhus och branschens första tvåväxlade växellåda. Tyst, mjuk och förfinad - detta är motorn som höjer standarden för förstklassig design och teknik.

Nästa generations Digital Throttle & Shift

Verado-utombordare med 600 hk levereras med nästa generations Digital Throttle & Shift (DTS) som standard för en extremt mjuk växling och omedelbar gasrespons, samt elektrohydraulisk, billiknande servostyrning som ger precisionsstyrning. Intuitiv åtkomst till SmartCraft-teknik genom ett knapptryck, som till exempel Active Trim, är integrerat i styrenheten. En uppgradering med Premier DTS Electronic Remote Control (ERC) för konfigurationer med flera motorer har en praktisk display på styrenheten som är extra användbar vid styrning med joystick.