Partners

Evinrude

EVINRUDE E-TEC: Höga prestanda i Evinrude-stil

Med en Evinrude E-TEC behöver du inte kompromissa. Du kan få högt vridmoment, snabb acceleration och hög toppfart förpackat i en tuff design, samtidigt som du vet att din Evinrude E-TEC är skonsam mot naturen. Utöver att släppa ut minimalt med miljöfarliga ämnen har Evinrude E-TEC också både låg vikt och låg bensinförbrukning.

Zodiac

VÄRLDENS STÖRSTA RIB FÖRETAG

Zodiac är världens första och största tillverkare av RIB- och gummibåtar. De har de varit sedan 30-talet och lett utvecklingen sedan dess, med bl.a. patenterat lätt utbytbara tuber i hypalon eller PVC.

Master PRO

VI LEVERERAR RIKTIGA ALUMINIUMBÅTAR

Masterbåtarna är kända för att leverera en riktiga aluminiumbåtar, kraftiga, oömma och i det närmsta underhållsfria. Master PRO har funnits på den svenska marknaden sedan 2001 med över 700 levererade båtar.

Activator

SWEDISH/AMERICAN OFFSHORE QUALITY

Activator är en producent som bygger båtar både för fritids- och tävligsbruk. Grunden är det välbeprövade Activatorskrovet, byggt för offshorekörning. Båtarna anpassas efter beställarnas specifikation.

Simrad

MARKNADSLEDANDE I MER ÄN FEMTIO ÅR

Simrad Yachting har funnits ända sedan 1946 och grundades av en rad pionjärer på marin teknologi.

Nitra Boats

 RACE ELLER PLEASURE, ELLER BÅDA.

Nitra bygger oerhört lättdrivna skrov och har vunnit flera titlar inom offshoreracing. Från racingen har man förutom skroven även tagit med sig utvalda kvalitetskomponenter när de lanserar sin serie av båtar för fritidsbåtsmarknaden. Först ut är modellerna 22P och 29P.

Atlantica Båtförsäkringar del av Moderna Försäkringar 

Ett nischat varumärke för specialförsäkring av båt